O nama

Naš tim

Za naše klijente se svakodnevno brine tim sastavljen od specijalista u svojoj struci. Osim velikog broja inventurnih djelatnika i voditelja inventura raspolažemo i s iskusnim projektnim voditeljima i velikim IT odjelom sastavljenim od analitičara, developera, testera i administratora. Zahvaljujući ovakvoj podršci u stanju smo brzo reagirati i na najzahtjevnije potrebe klijenata.

Grupa DANTEM

Grupa DANTEM osnovana je 2000. godine i danas je najveći pružatelj inventurnih usluga u srednjoj Europi. Putem svojih podružnica u Hrvatskoj, Češkoj Republici, Slovačkoj, Poljskoj i Mađarskoj pruža svoje usluge u većini zemalja Europe. DANTEM je u mnogim zemljama bio začetnik vanjskog pružanja usluga obavljanja inventura.

Za više od 20 godina djelovanja uspjeli smo izgraditi jedinstveni know-how u području inventura trgovačke robe i skladišnih zaliha, inventura imovine pomoću bar kodova i specijaliziranih usluga u maloprodaji.

U klijente grupe DANTEM ubrajaju se značajna lokalna i međunarodna trgovačka društva, naročito maloprodajni lanci, financijske institucije, hoteli, logistička društva, IT društva i ostali.

Filozofija grupe DANTEM je pružati svojim klijentima usluge visoke kvalitete zasnovane na maksimalnom razumijevanju njihovih potreba s ciljem uspostavljanja dugoročnog partnerstva.