headerphoto
DANTEM > Rješenja > Inventure imovine

Rješenja za obavljanje inventure imovine

Kompletna rješenja za inventuru imovine uz pomoć crtičnih kodova sastoje se od sljedećih komponenti. Klijentima nudimo kako prodaju opreme, tako i njezin najam za vrijeme obavljanja inventure.

Prijenosni terminal Unitech HT630 Prijenosni terminal s čitačem crtičnih kodova - služi za obavljanje samih inventura. Radi se o prijenosnom računalu malo većem od mobilnog telefona koji sadržava dostatnu memoriju za spremanje čak 75 000 stavaka imovine. Prijenosni terminal je opremljen specijalnim softverom za obavljanje inventure.
Ponuda prijenosnih terminala >>
Program Inventory za prijenosni terminal Program Inventory - instalira se na prijenosni terminal i omogućava maksimalno jednostavno, brzo i učinkovito obavljanje inventure imovine. Program ima intuitivno sučelje i u potpunosti je na hrvatskom jeziku (uključujući hrvatske znakove). Program radi s očekivanim stanjem i upozorava korisnika na svako premještanje imovine. Za svaku inventariziranu stavku bilježi lokaciju, točan datum i vrijeme obavljanja inventure, a u slučaju potrebe moguće je zabilježiti i serijski broj, kratku bilješku ili druge podatke. Pri odlasku s dane lokacije (sobe), radi bolje kontrole omogućava prikaz popisa nepronađene imovine. Program Inventory uvijek se prilagođava potrebama konkretnog klijenta.
Komunikacijski program BarCom Komunikacijski program BarCom - služi za prijenos podataka između računala i prijenosnog terminala. Na početku inventure se u prijenosni terminal učitava očekivano stanje, tijekom inventure i na njenom kraju se s prijenosnog terminala u računalo prenose rezultati inventure (popis pronađenih stavaka). Podatci su u formatu CSV i moguće ih je prikazati npr. u aplikaciji Microsoft Excel. Program komunicira na hrvatskom jeziku i kompatibilan je s operacijskim sustavima Windows 2000/XP/Vista i Windows 7.
Program Inventarizacija XLS - izborni dodatak koji služi za pogodnu obradu inventure u okružju Microsoft Excel XP/2003/2007. Baza podataka imovine nalazi se u preglednoj tablici odakle se podatci pomoću programa BarCom prenose u prijenosne terminale. Rezultati inventure se potom prenose natrag u aplikaciju Inventarizacija XLS koja tako omogućava njihovu redovitu kontrolu, ispis inventurnih lista i sl. Program je prije svega prikladan u slučaju rada s više prijenosnih terminala i prilagođava se potrebama klijenta na način da omogućuje izmjenu podataka s njegovim informacijskim sustavom.

Označavanje imovine

Naša tvrtka također nudi uslugu kompletnog uvođenja sustava crtičnih kodova. Ukoliko ste zainteresirani za neobvezujući izračun cijene ove usluge, kliknite ovdje.

Neobvezujući upit

Nakon popunjavanja sljedećeg obrasca rado ćemo Vam izraditi neobvezujuću ponudu za traženo rješenje. U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, kontaktirat ćemo Vas. Vaše kontaktne podatke nećemo objavljivati niti pružati trećim osobama.

Koja brojka je zadnja u broju 87823

Novosti

Otvarenje podružnice
Upravo smo otvorili novu podružnicu sa sjedištem u Zagrebu! Obratite nam se s povjerenjem.

1. 7. 2012.kontakti >>

Arhiva novosti >>