headerphoto
DANTEM > Rješenja > Mobilno prikupljanje podataka

Rješenja za mobilno prikupljanje podataka

Rješenja za prikupljanje podataka na terenu u pravilu obuhvaćaju sljedeće komponente:

Prijenosni terminal Unitech HT630 Prijenosni terminal s čitačem crtičnih kodova - služi za prikupljanje podataka na terenu. Radi se o prijenosnom računalu koje je malo veće od mobilnog telefona i koje sadržava dostatnu memoriju za spremanje veće baze podataka. Prijenosni terminal je opremljen softverom izrađenim po narudžbi.
Ponuda prijenosnih terminala >>
Softver za prikupljanje podataka po narudžbi - izrađuje se na temelju zahtjeva klijenta i naših dugogodišnjih iskustava. S korisnikom može komunicirati na hrvatskom jeziku (uključujući dijakritičke znakove), naglasak se uvijek stavlja na maksimalno jednostavno rukovanje i savršenu prilagodbu danom zadatku s ciljem minimaliziranja ljudskog faktora prilikom unošenja podataka.
Komunikacijski program BarCom Komunikacijski program BarCom - služi za prijenos podataka između računala i prijenosnog terminala. Podatci mogu npr. biti u formatu CSV koji je moguće prikazati u aplikaciji Microsoft Excel. Program komunicira na hrvatskom jeziku i kompatibilan je s operacijskim sustavima Windows 2000/XP/Vista i Windows 7. Program također omogućava rad u serijskom ("batch") režimu, tako da je pogodan za ugradnju u informacijske sustave.
Softver za obradu podataka - u ovisnosti o zadatku, podatke iz prijenosnih terminala moguće je obrađivati ili lokalno (npr. u aplikaciji na bazi Microsoft Excel ili Access), ili koristiti rješenje klijent-poslužitelj kada se podatci prenose sigurnosnim kanalom na poslužitelj gdje se dalje obrađuju u centralnu SQL bazu podataka, objavljuju online i sl.

Neobvezujući upit

Nakon popunjavanja sljedećeg obrasca rado ćemo Vam izraditi neobvezujuću ponudu za traženo rješenje. U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, kontaktirat ćemo Vas. Vaše kontaktne podatke nećemo objavljivati niti pružati trećim osobama.

Koja brojka je zadnja u broju 56195

Novosti

Otvarenje podružnice
Upravo smo otvorili novu podružnicu sa sjedištem u Zagrebu! Obratite nam se s povjerenjem.

1. 7. 2012.kontakti >>

Arhiva novosti >>