headerphoto
DANTEM > Rješenja > Mobilno prikupljanje podataka

Rješenja za mobilno prikupljanje podataka

Rješenja za prikupljanje podataka na terenu u pravilu obuhvaćaju sljedeće komponente:

Prijenosni terminal Unitech HT630 Prijenosni terminal s čitačem crtičnih kodova - služi za prikupljanje podataka na terenu. Radi se o prijenosnom računalu koje je malo veće od mobilnog telefona i koje sadržava dostatnu memoriju za spremanje veće baze podataka. Prijenosni terminal je opremljen softverom izrađenim po narudžbi.
Ponuda prijenosnih terminala >>
Softver za prikupljanje podataka po narudžbi - izrađuje se na temelju zahtjeva klijenta i naših dugogodišnjih iskustava. S korisnikom može komunicirati na hrvatskom jeziku (uključujući dijakritičke znakove), naglasak se uvijek stavlja na maksimalno jednostavno rukovanje i savršenu prilagodbu danom zadatku s ciljem minimaliziranja ljudskog faktora prilikom unošenja podataka.
Komunikacijski program BarCom Komunikacijski program BarCom - služi za prijenos podataka između računala i prijenosnog terminala. Podatci mogu npr. biti u formatu CSV koji je moguće prikazati u aplikaciji Microsoft Excel. Program komunicira na hrvatskom jeziku i kompatibilan je s operacijskim sustavima Windows 2000/XP/Vista i Windows 7. Program također omogućava rad u serijskom ("batch") režimu, tako da je pogodan za ugradnju u informacijske sustave.
Softver za obradu podataka - u ovisnosti o zadatku, podatke iz prijenosnih terminala moguće je obrađivati ili lokalno (npr. u aplikaciji na bazi Microsoft Excel ili Access), ili koristiti rješenje klijent-poslužitelj kada se podatci prenose sigurnosnim kanalom na poslužitelj gdje se dalje obrađuju u centralnu SQL bazu podataka, objavljuju online i sl.

Neobvezujući upit

Nakon popunjavanja sljedećeg obrasca rado ćemo Vam izraditi neobvezujuću ponudu za traženo rješenje. U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, kontaktirat ćemo Vas. Vaše kontaktne podatke nećemo objavljivati niti pružati trećim osobama.

Koliko pas ima nogu?

Novosti

Otvarenje podružnice
Upravo smo otvorili novu podružnicu sa sjedištem u Zagrebu! Obratite nam se s povjerenjem.

1. 7. 2012.kontakti >>

Arhiva novosti >>